Rozinky v karamelu
Rozinky v kombinaci s karamelovou polevou - chutnají skvěle.
Rozinky v kombinaci s karamelovou polevou - chutnají skvěle.
Nedávné vědecké výzkumy odhalily, že lidé žijící ve Středomoří vděčí za svoje dobré zdraví některým specifickým látkám nacházejícím se v hroznovém vínu. Rozinky dodávají tělu skoro 300 kcal/100 g. Kromě železa mají i mnoho draslíku a rostlinné vlákniny (pektinu). Vitaminy skupiny B (zvláště B6) se v nich vyskytují ve vyšších koncentracích. Vitaminy B1, B2 a B3 (niacin) jsou též přítomny ve větším množství než u většiny ostatního ovoce. Dále velké množství provitaminu A, vitaminu C a E. Všechny tyto vitaminy kromě jiného zodpovídají za metabolismus sacharidů
Složení: poleva s karamelovou příchutí 50% (cukr, plně ztužený palmojádrový tuk, sušené MLÉKO, barvivo: karamel; kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: lecitiny; aroma), rozinky 48%, leštící směs (tapiokový škrob, cukr, leštící látka: šelak).
Alergeny: Výrobek obsahuje mléko, může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu.
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Země původu: Velká Británie
Výživové údaje na 100 gramů
Energetická hodnota: | 1853 kj /442 kcal |
Tuky: | 21 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 19 g |
Sacharidy: | 58 g |
z toho cukry: | 58 g |
Bílkoviny: | 4,8 g |
Vláknina: | 1 g |
Sůl: | 0,13 g |
Žádné recenze