Nákupní košík
Ve vašem košíku nejsou žádné další položky
Rýžový ocet BIO 250ml
Jedná se o tradiční přísadu v asijské kuchyni, ale může se použít i jako dochucovadlo různých jídel. Rýžový ocet je sladší, méně kyselý a velmi jemný oproti klasickému fermentovanému octu.
Jedná se o tradiční přísadu v asijské kuchyni, ale může se použít i jako dochucovadlo různých jídel. Rýžový ocet je sladší, méně kyselý a velmi jemný oproti klasickému fermentovanému octu.
Případný kal, usazenina není na závadu.
Složení: voda, neloupaná rýže bio, rýžové otruby bio, koji (aspergillus oryzae).
Země původu: Japonsko
Výživové údaje na 100 gramů
Energetická hodnota: | 59 kj /14 kcal |
Tuky: | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 0 g |
z toho cukry: | 0 g |
Bílkoviny: | 0 g |
Sůl: | 0 g |
Žádné recenze