Vanilkový cukr BIO
Vanilkový cukr BIO
Vanilkový cukr BIO
Vanilkový cukr BIO

Vanilkový cukr BIO 3%

Vanilka má relaxační účinky a proto se často používá při aromaterapiích. Vanilkový cukr bude mít podobný efekt i ve vašem jídle.

Hmotnost
  • 500g
  • 200g
  • 100g
  • 50g
Skladem
50,64 Kč
s DPH

 

Vanilkový cukr se vyrábí naprosto jednoduše – smíchá se čistý cukr a do něj se přidá mletá vanilka.

To je rozdíl mezi vanilkovým a vanilinovým cukrem: vanilinový cukr se vyrábí jakožto náhražka toho vanilkového. Je sice levnější, ale nemá tak úžasnou chuť, navíc se v dnešní době vyrábí z odpadu při výrobě celulózy. Vanilka je ovšem nenahraditelná a to samé platí pro její jedinečnou chuť i vůni.

Víte, že vanilka je vlastně fermentovaná tobolka určitého druhu orchideje? Původně pochází z Mexika, nyní je ale největším producentem Madagaskar a Indonésie, zatímco Mexiko je až třetí.

Vanilka má relaxační účinky a proto se často používá při aromaterapiích. Vanilkový cukr bude mít podobný efekt i ve vašem jídle – jakmile ucítíte tu neodolatelnou vůni pravé vanilky, vaše smysly budou jako v ráji!

Složení: 97% cukr BIO, 3% vanilka BIO.

Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu.

Země původu: Madagaskar

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

Výživové údaje na 100 gramů

Energetická hodnota: 1658 kj /396,21 kcal
Tuky: 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,02 g
Sacharidy: 97,6 g
z toho cukry: 94,95 g
Bílkoviny: 0,17 g
Vláknina: 1,35 g
Sůl: 0,01 g

Žádné recenze
Produkt byl přidán do oblíbených