- -15%
Kokosový cukr BIO
Ideální alternativa rafinovaného či třtinového cukru. Kokosový cukr má nízký glykemický index a můžeme jím zcela nahradit standardní cukr.
Toto v Asii běžně používané sladidlo se k nám dostalo teprve nedávno.
Jako alternativa rafinovaného či třtinového cukru má obrovskou výhodu - nízký glykemický index (GI=35) a můžeme jím zcela nahradit standardní cukr.
Získává se sběrem nektaru z květů kokosových palem. Jeho chuť je velmi jemná, s podtóny karamelu.
Slazení kokosovým cukrem je totožné s rafinovaným - lze tedy zaměnit v poměru 1:1
Využití najde při přípravě kaší, smoothie, či pečení a vaření.
Složení: 100% kokosový cukr Bio
Země původu: Indonésie
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Výživové údaje na 100 gramů
Energetická hodnota: | 1559 kj /383 kcal |
Tuky: | 0,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g |
Sacharidy: | 93,4 g |
z toho sukróza: | 86,9 g |
z toho fruktóza: | 2,7 g |
Bílkoviny: | 0 g |
Sůl: | 0,9 g |