Rozinky v jogurtu
Rozinky v kombinaci s jogurtovou polevou - klasika nejen na cesty!
Rozinky ve skvělé kombiaci s jogurtovou polevou - sladké pokušení na dosah!
Jsou vynikající ve stolních směsích, ovocných salátech, v desertech a musli. Skvělá svačina pro děti. Nedávné vědecké výzkumy odhalily, že lidé žijící ve Středomoří vděčí za svoje dobré zdraví některým specifickým látkám nacházejícím se v hroznovém vínu. Rozinky dodávají tělu skoro 300 kcal/100 g. Kromě železa mají i mnoho draslíku a rostlinné vlákniny (pektinu). Vitaminy skupiny B (zvláště B6) se v nich vyskytují ve vyšších koncentracích. Vitaminy B1, B2 a B3 (niacin) jsou též přítomny ve větším množství než u většiny ostatního ovoce. Dále velké množství provitaminu A, vitaminu C a E. Všechny tyto vitaminy kromě jiného zodpovídají za metabolismus sacharidů
Složení: Rozinky 34%, jogurtová poleva 66% (cukr, rostlinný tuk palmový, SYROVÁTKA (MLÉKO),rýžová mouka, JOGURTOVÝ pudr (MLÉKO) 3%, emulgátor: slunečnicový lecitin, leštidla: arabská guma, šelak).
Alergeny: Mléko
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Země původu: Velká Británie
Výživové údaje na 100 gramů
Energetická hodnota: | 1907 kj /455 kcal |
Tuky: | 19,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 12,1 g |
Sacharidy: | 66,4 g |
z toho cukry: | 64 g |
Bílkoviny: | 2,6 g |
Sůl: | 0,2 g |
Žádné recenze